Afstudeeropdracht E-Learning

Wil jij met jouw onderzoek over e-learning een toegevoegde waarde zijn voor ons bedrijf? En ben jij creatief en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn McMain en daar zijn we trots op

McMain Software is een familiebedrijf met een grote passie voor de onderhoudswereld, waar we al 30 jaar actief in zijn. In een notendop maken we onderhoudssoftware. Dat klinkt misschien niet direct heel spannend. Maar onderhoudssoftware is een onmisbare tool voor technische onderhoudsdiensten en serviceorganisaties. De markt en technologieën ontwikkelen zich in een rap tempo. Dat maakt ons werk zo leuk. Het McMain-team zorgt er dagelijks voor dat iedereen, zowel intern als extern, kan blijven ontwikkelen en werkt met de nieuwste technologie. Elke McMain-er heeft een gezonde dosis gekkigheid en passie verankerd in zijn of haar DNA. En dat zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We vinden ruimte voor eigen creativiteit belangrijk. Zo worden er op vrijdagmiddag borrels gehouden om gave ideeën te bespreken en kun je je conditie op peil houden met een fanatieke pot (tafel)voetbal. We hebben een jong team dat enorm aan het groeien is. Dat zorgt voor een prettige en open sfeer.

Een stukje achtergrondinformatie

E-learning, heel simpel online opleiden en trainen. De ‘e’ in e-learning staat voor het elektronische component; het internet, maar ook technologie zoals computers, smartphones en tablets. Maar hoe zouden wij als McMain e-learning kunnen gebruiken? Dat ga jij voor ons uitzoeken!

Aan de slag!

Laten we beginnen bij het begin. Is e-learning iets wat onze klanten zouden willen gebruiken? Hier begint jouw onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan enquêtes en interviews. Jij gaat grondig te werk en zoekt voor ons uit wat de mogelijkheden in e-learning zijn, en zoekt antwoorden op de volgende vragen: Past e-learning bij onze software? En bieden wij al genoeg e-learning met onze product tour of onze handleiding? Maar ook, hoe kunnen wij e-learning opzetten? Wat is er nodig? 

Er zijn misschien nog veel meer vragen om over na te denken. Onze software kan, zeker in de opstartfase, een beetje overweldigend zijn.
Daarom ga jij ons helpen dit te versimpelen voor onze gebruikers. Aan het einde van de rit weet jij ons alles over e-learning te vertellen en heb jij zelfs een proof of concept gemaakt welke we bij de geïnteresseerde klanten ook willen presenteren voor feedback. Ook leuk, jij bent helemaal vrij om jouw onderzoek in te delen en bouwt echt samen met ons mee aan de software en helpt het bedrijf ontwikkelen.

Na je afstuderen is er trouwens de mogelijkheid om nog wat langer te blijven plakken door een traineeship bij ons te volgen. Je kunt een kijkje nemen op onze werken bij-pagina voor meer informatie.

Enthousiast?

Klinkt dit je als muziek in de oren? Bel ons dan op: +31 (0) 341 750 500 of stuur een e-mail met je CV naar ons op stage@mcmain.nl. We kijken uit naar je berichtje, wie weet maken we binnenkort al kennis met elkaar! 

Praktische informatie

Je afstudeerperiode bij McMain start in februari 2023. Je komt te werken op ons kantoor in centraal gelegen Harderwijk. Vanaf Zwolle CS ben je ongeveer 35 minuten onderweg.