Werken bij McMain Software

McMain je niet! Wij zoeken jou!

  • In-house development: alle oplossingen worden door ons zelf gebouwd

  • Meest leuke en gezellig collega’s: al zeggen we het zelf

  • Goede koffie: kom je een keer een bakkie doen?

  • 25 teamies
  • 2 kantoorhonden
  • Lasergamen & escaperooms
  • Gevarieërde achtergronden

Durf jij jezelf een McMain'er te noemen?

Een echte McMain’er is: betrokken, persoonlijk, enthousiast, kundig en eerlijk, met een voorliefde voor software. We sluiten de dag graag af met een tevreden klant, een nieuwe feature en een glimlach op ons gezicht.

Omarm de McMain familie

Kom jij bij ons werken?

Nerd-alert! Wil jij ook gave innovatieve applicaties realiseren en de klant blij maken? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Kom je verder ontwikkelen bij McMain Software. Wij leren jou graag alles over de onderhoudswereld, maar wij leren ook graag van jou! Net afgestudeerd of ben je nog student? Een stage, bijbaan of traineeship is ook mogelijk bij McMain Software.

Vacature Angular front-end developer

Vacature: Angular front-end developer

Wil jij je als medior of senior developer focussen op een uniforme front-end ervaring voor al onze producten? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Lees dan verder voor onze vacature!

Afstudeerstage Software Engineering

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren en sta jij vooraan als het gaat om Software Engineering? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via stage@mcmain.nl of klik op de onderstaande knop.

Afstudeerstage Business, IT & Management

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren en wil jij graag aan de slag met procesoptimalisatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via stage@mcmain.nl of klik op de onderstaande knop.

Werken volgens de 6 O's

Origineel & Ondernemend

McMain stimuleert ruimte voor eigen creativiteit. Zo worden er op vrijdagmiddag borrels gehouden om gave ideeën te bespreken. Om de conditie van de werknemers in pijl te houden staat de (tafel)voetbal klaar!

Ontwikkeling & Onderhoud

Wij ontwikkelen samen met onze medewerkers en klanten in de onderhoudswereld. Wij zorgen zowel intern en extern dat iedereen blijft door ontwikkelen conform de nieuwste technologieën. Want tja, tegenwoordig gaat het allemaal zo snel.

Ontzorgend & Overzicht

De klant blij, wij blij. De klant is natuurlijk onze koning. Aan ons de taak om met onze kennis te achterhalen wat de klant nodig heeft en hierin te adviseren. Oh en software helpt daar natuurlijk ook wel een beetje bij.