Werken bij McMain Software


McMain je niet! Wij zoeken jou!

Wij zijn McMain. En wij maken software waarmee we de Technische Dienst helpen hun onderhoud beter, sneller en efficiënter uit te voeren. Ons team bestaat uit jonge mensen die elke dag klaarstaan voor onze klanten en zichzelf elke dag ontwikkelen.

Bij McMain zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s of stagiaires. Of je nu een starter bent of al wat jaar ervaring hebt, wij zijn op zoek naar jou!


  • 25 teamies
  • De leukste uitjes
  • Volop kansen om je te ontwikkelen

Omarm de McMain familie

Kom jij bij ons werken?

Nerd-alert! Wil jij ook gave innovatieve applicaties realiseren en de klant blij maken? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Kom je verder ontwikkelen bij McMain Software. Wij leren jou graag alles over de onderhoudswereld, maar wij leren ook graag van jou! Net afgestudeerd of ben je nog student? Een stage, bijbaan of traineeship is ook mogelijk bij McMain Software.

Vacatures bij McMain

Ben jij een starter of juist toe aan een volgende stap? Wij hebben de leukste vacatures!Business Consultant

Werk jij graag met klanten en wil je organisaties helpen te digitaliseren? Dan is onze vacature voor Business Consultant wellicht iets voor jou.

Bekijk vacature


Junior Data Consultant

Help jij onze klanten met het vinden van de juiste data? En zorg je voor heldere rapportages? Kijk dan eens naar deze vacature.

Bekijk vacature

Werken volgens de 6 O's

Origineel & Ondernemend

McMain stimuleert ruimte voor eigen creativiteit. Zo worden er op vrijdagmiddag borrels gehouden om gave ideeën te bespreken. Om de conditie van de werknemers in pijl te houden staat de (tafel)voetbal klaar!

Ontwikkeling & Onderhoud

Wij ontwikkelen samen met onze medewerkers en klanten in de onderhoudswereld. Wij zorgen zowel intern en extern dat iedereen blijft door ontwikkelen conform de nieuwste technologieën. Want tja, tegenwoordig gaat het allemaal zo snel.

Ontzorgend & Overzicht

De klant blij, wij blij. De klant is natuurlijk onze koning. Aan ons de taak om met onze kennis te achterhalen wat de klant nodig heeft en hierin te adviseren. Oh en software helpt daar natuurlijk ook wel een beetje bij.