Werken bij 2018-09-20T08:54:48+00:00

McMain je niet! Wij zoeken jou!

Kom jij bij ons werken?

Neem contact op

WERKEN BIJ

Omarm de McMain familie

Nerd-Alert! Wil jij ook gave innovatieve applicaties realiseren en de klant blij maken? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Kom je verder ontwikkelen bij McMain Software. Wij leren jou graag alles van het vak! En daarnaast leren wij ook graag van jou! Net afgestudeerd of ben je nog student? Een stage, bijbaan of traineeship is ook mogelijk bij McMain Software.

VACATURE

Mobile Developer

Binnen de doelstellingen van McMain speelt ons team van programmeurs een belangrijke rol bij het realiseren van (nieuwe) software, modules en functionaliteiten voor onze klanten. Wil jij graag samen nieuwe innovatieve producten op de markt zetten? Bekijk dan snel de vacature!

Lees meer

VACATURE

Account Manager Duitsland

Is jouw doel om altijd te winnen? Is jouw instelling: niet geschoten is altijd mis? Barst je van de energie die je graag kwijt wilt in jouw functie? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Lees dan verder voor onze vacature!

Lees meer

VACATURE

Angular Front-End Developer

Wil jij je als ervaren PHP developer focussen op verdieping en verbetering van de applicatie? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Lees dan verder voor onze vacature!

Lees meer

STAGE

Stagiair(e) Marketing

Nog een (afstudeer)stage nodig voor komende periode? De ambitie om de McMain marketing tot een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou! Gezamenlijk met onze marketingafdeling kunnen wij een passende opdracht voor jou maken. Neem contact op bij interesse!

Neem contact op

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Neem contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500