Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Werken bij2020-08-04T12:15:07+02:00

McMain je niet! Wij zoeken jou!

Kom jij bij ons werken?

Neem contact op

WERKEN BIJ

Omarm de McMain familie

Nerd-Alert! Wil jij ook gave innovatieve applicaties realiseren en de klant blij maken? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Kom je verder ontwikkelen bij McMain Software. Wij leren jou graag alles van het vak! En daarnaast leren wij ook graag van jou! Net afgestudeerd of ben je nog student? Een stage, bijbaan of traineeship is ook mogelijk bij McMain Software.

VACATURE

Afstudeerstage Software Engineering

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren en wil je graag aan de slag met Internet of Things, Machine Learning of Digital Twin? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via werkenbij@mcmain.nl of klik op de onderstaande knop.

Lees meer

VACATURE

Front-end Developer

Wil jij je als developer focussen op een uniforme frond-end ervaring voor al onze producten? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Lees dan verder voor onze vacature! 

Lees meer

VACATURE

Junior Consultant

Ben jij iemand die enthousiast wordt van uiteenlopende projecten? Wil jij voor een informele & groeiende organisatie werken? Ben jij de gezellige & flexibele collega die wij zoeken? Bekijk dan snel de vacature!

Lees meer

VACATURE

Full-stack Developer

Wil jij je als developer focussen op verdieping en verbetering van de applicatie? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Lees dan verder voor onze vacature! 

Lees meer

VACATURE

Afstudeerstage Business, IT & Management

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren en wil jij graag aan de slag met procesoptimalisatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via werkenbij@mcmain.nl of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500