Werken bij McMain Software

McMain je niet! Wij zoeken jou!

  • In-house development: alle oplossingen worden door ons zelf gebouwd

  • Meest leuke en gezellig collega’s: al zeggen we het zelf

  • Goede koffie: kom je een keer een bakkie doen?

  • 25 teamies
  • 2 kantoorhonden
  • Lasergamen & escaperooms
  • Gevarieërde achtergronden

Durf jij jezelf een McMain'er te noemen?

Een echte McMain’er is: betrokken, persoonlijk, enthousiast, kundig en eerlijk, met een voorliefde voor software. We sluiten de dag graag af met een tevreden klant, een nieuwe feature en een glimlach op ons gezicht.

Omarm de McMain familie

Kom jij bij ons werken?

Nerd-alert! Wil jij ook gave innovatieve applicaties realiseren en de klant blij maken? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Kom je verder ontwikkelen bij McMain Software. Wij leren jou graag alles over de onderhoudswereld, maar wij leren ook graag van jou! Net afgestudeerd of ben je nog student? Een stage, bijbaan of traineeship is ook mogelijk bij McMain Software.

Vacature Junior data consultant

Vacature: Junior Data Consultant

Kan jij met jouw data-kennis ervoor zorgen dat onze klanten moeiteloos informatie uit onze onderhoudssoftware kunnen halen? Bekijk dan snel deze interessante vacature voor de functie Junior Data Consultant.

Vacature: Angular front-end developer

Vacature: Angular front-end developer

Wil jij je als medior of senior developer focussen op een uniforme front-end ervaring voor al onze producten? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Lees dan verder voor onze vacature!

Afstudeerstage: Screen Editor

Afstudeerstage: Screen Editor

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren? Wij zijn op zoek naar een gedreven HBO Software Engineering die zich vol enthousiasme gaat vastbijten in het verder ontwerpen van onze eigen syntax. Lijkt dit jou op het lijf geschreven? Lees dan vooral verder over deze afstudeeropdracht.

Afstudeerstage: E-Learning

Afstudeerstage: E-Learning

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren en wil jij graag aan de slag met E-Learning? Lees dan snel verder welke opdracht wij voor je hebben liggen.

Afstudeerstage: Trilling en Predictive Maintenance

Afstudeerstage: Trilling en Predictive Maintenance

Ben jij klaar voor het afstuderen? En lijkt het je leuk om je onder te dompelen in de wondere wereld van sensoren, trilling en voorspellend onderhoud? Lees dan snel verder wat deze afstudeeropdracht inhoudt.

McMain interface

Afstudeeropdracht: Interfaces

Ben jij een student Software Engineering en zoek jij een interessante en leerzame afstudeerstage? Bekijk dan onze afstudeeropdracht Interfaces. Tijdens je stage ga jij onderzoeken of het voor de gebruikers van onze software mogelijk is om zelf interfaces te gaan bouwen.

Gereedschaps- en uitleenbeheer

Afstudeeropdracht: Gereedschapsbeheer en Uitleen

Studeer jij Business IT en Management en ben je op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage? Dan is onze afstudeeropdracht Gereedschapsbeheer en Uitleen misschien wel iets voor jou. Tijdens je stage ga je onderzoeken of onze klanten geïnteresseerd zijn in gereedschapsbeheer.

Meerjaren Onderhoudsplan MJOP

Afstudeeropdracht: MJOP (Meerjaren Onderhoudsplan)

Studeer jij Business IT en Management en zoek je een interessante afstudeerstage? Dan is onze afstudeeropdracht MJOP (Meerjaren Onderhoudsplan) echt iets voor jou. Je gaat onder andere onderzoeken hoe wij een MJOP moeten ontwikkelen en implementeren.

McMain lunch

Afstudeeropdracht: McSnack

Studeer jij Software Engineering én houd je van een lekkere lunch? Dan is onze ‘McSnack’ afstudeeropdracht echt iets voor jou. Je gaat onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het bouwen van een interface, zodat wij elke vrijdag gemakkelijk onze lunch kunnen bestellen.

Werken volgens de 6 O's

Origineel & Ondernemend

McMain stimuleert ruimte voor eigen creativiteit. Zo worden er op vrijdagmiddag borrels gehouden om gave ideeën te bespreken. Om de conditie van de werknemers in pijl te houden staat de (tafel)voetbal klaar!

Ontwikkeling & Onderhoud

Wij ontwikkelen samen met onze medewerkers en klanten in de onderhoudswereld. Wij zorgen zowel intern en extern dat iedereen blijft door ontwikkelen conform de nieuwste technologieën. Want tja, tegenwoordig gaat het allemaal zo snel.

Ontzorgend & Overzicht

De klant blij, wij blij. De klant is natuurlijk onze koning. Aan ons de taak om met onze kennis te achterhalen wat de klant nodig heeft en hierin te adviseren. Oh en software helpt daar natuurlijk ook wel een beetje bij.