Werken bij McMain Software

McMain je niet! Wij zoeken jou!

  • In-house development: alle oplossingen worden door ons zelf gebouwd

  • Meest leuke en gezellig collega’s: al zeggen we het zelf

  • Goede koffie: kom je een keer een bakkie doen?

  • 25 teamies
  • 2 kantoorhonden
  • Lasergamen & escaperooms
  • Gevarieërde achtergronden

Durf jij jezelf een McMain'er te noemen?

Een echte McMain’er is: betrokken, persoonlijk, enthousiast, kundig en eerlijk, met een voorliefde voor software. We sluiten de dag graag af met een tevreden klant, een nieuwe feature en een glimlach op ons gezicht.

Omarm de McMain familie

Kom jij bij ons werken?

Nerd-alert! Wil jij ook gave innovatieve applicaties realiseren en de klant blij maken? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Kom je verder ontwikkelen bij McMain Software. Wij leren jou graag alles over de onderhoudswereld, maar wij leren ook graag van jou! Net afgestudeerd of ben je nog student? Een stage, bijbaan of traineeship is ook mogelijk bij McMain Software.

content marketeer

Vacature: Content Marketeer

Ben jij een creatieveling met een grote liefde voor taal, voorzie jij teksten van een gouden randje en zeg jij volmondig ja tegen content creatie? Dan zijn wij op zoek naar jou, content marketeer! Lees hier meer.

Online marketeer

Vacature: Online Marketeer

Ben jij een creatieve online marketeer en word je warm van een datagedreven aanpak? Dan zoeken wij jou! De online ontwikkelingen gaan razendsnel, en jij springt in hetzelfde tempo in om bijvoorbeeld een nieuwe campagnes te bedenken om de wereld van online onderhoudssoftware te veroveren. Lees hier meer.

consultant

Vacature: Consultant

Ben jij iemand die enthousiast wordt van uiteenlopende projecten, (onderhoud)software en wil jij onze klanten graag vooruit helpen? Wil jij voor een informele, groeiende organisatie werken? Lees dan verder!

Angular front-end developer

Vacature: Angular front-end developer

Wil jij je als medior of senior developer focussen op een uniforme front-end ervaring voor al onze producten? Vind je het prettig om in een gedreven, maar gezellig team te werken? Lees dan verder voor onze vacature!

Afstudeerstage: Screen Editor

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren? Wij zijn op zoek naar een gedreven HBO Software Engineering die zich vol enthousiasme gaat vastbijten in het verder ontwerpen van onze eigen syntax. Lijkt dit jou op het lijf geschreven? Lees dan vooral verder over deze afstudeeropdracht.

Afstudeerstage: E-Learning

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren en wil jij graag aan de slag met E-Learning? Lees dan snel verder welke opdracht wij voor je hebben liggen.

afstudeeropdracht internationalisatie

Afstudeerstage: Internationalisatie

Is het voor jou bijna tijd om af te studeren? Wij zijn op zoek naar een gedreven student van HBO Commerciële Economie, Communicatie of Bedrijfskunde die zich ons wegwijs maakt in de internationale wereld van onderhoudssoftware. Lees dan verder voor onze vacature.

afstudeeropdracht smart fleet

Afstudeerstage: Smart Fleet

Doe jij een studie Business IT & Management of Software Engineering? En wil jij met ons toffie innovatieve oplossingen bieden aan onze klanten?  Lees snel verder!

afstudeeropdracht smart fleet

Afstudeerstage: Trilling en Predictive Maintenance

Ben jij klaar voor het afstuderen? En lijkt het je leuk om je onder te dompelen in de wondere wereld van sensoren, trilling en voorspellend onderhoud? Lees dan snel verder wat deze afstudeeropdracht inhoudt.

Werken volgens de 6 O's

Origineel & Ondernemend

McMain stimuleert ruimte voor eigen creativiteit. Zo worden er op vrijdagmiddag borrels gehouden om gave ideeën te bespreken. Om de conditie van de werknemers in pijl te houden staat de (tafel)voetbal klaar!

Ontwikkeling & Onderhoud

Wij ontwikkelen samen met onze medewerkers en klanten in de onderhoudswereld. Wij zorgen zowel intern en extern dat iedereen blijft door ontwikkelen conform de nieuwste technologieën. Want tja, tegenwoordig gaat het allemaal zo snel.

Ontzorgend & Overzicht

De klant blij, wij blij. De klant is natuurlijk onze koning. Aan ons de taak om met onze kennis te achterhalen wat de klant nodig heeft en hierin te adviseren. Oh en software helpt daar natuurlijk ook wel een beetje bij.