Onderhouds­­management op maat

Een gestroomlijnde communicatie tussen de machine en het personeel met onderhouds­software

  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Visualiseer de hele assetstructuur
  • 30 jaar ervaring met Onderhoudsmanagement Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Trouw aan ieders eigen werkwijze

Dankzij de modulaire structuur is McMain zo te stroomlijnen dat het past bij de werkwijze binnen de organisatie. Met configuratie-instellingen is het namelijk mogelijk om de software zo in te stellen zodat hij aansluit bij de aangeleverde wensen. Zo leveren wij maatwerk zonder daadwerkelijk een ander systeem te ontwikkelen. Hoe doen wij dat? Samen kijken wij tijdens de kick-off welke functionaliteiten er nodig zijn en welke (tijdelijk) gedeactiveerd kunnen worden. Bied service en onderhoud met de machine onderhoudssoftware van McMain.

Klant­ervaring

Universiteit Utrecht 

“McMain kunnen we uitbreiden met een module als dat nodig is. Zo werkt bijvoorbeeld de afdeling uitleenbeheer ook met McMain. Zo kunnen we apparatuur gaan uitlenen voor verschillende afdelingen of gebruikers.”

Peter de Graaf
Teamleider glasinstrumentmakerij en Service en Onderhoud

Onderhouds­management op maat in vogelvlucht

De communicatie tussen de machine en het personeel is cruciaal. Om dit in goede banen te leiden, biedt McMain direct inzicht en overzicht in de storingen en het machine onderhoud.

Als een spin in een digitaal web

Dagelijks draaien er duizenden machines die de productielijnen in het land draaiende houden om ons te voorzien van allerlei producten. Is er een storing, dan moet er gelijk duidelijk zijn wat de oorzaak is. Samen met een onderhoudsmanagement software hebben jullie inzicht en overzicht in de storingen en het onderhoud.

Informatie blijft digitaal bewaard

Alle informatie over machines, productielijnen en assets staan veilig en digitaal beschikbaar zodat papieren administratie niet meer nodig is, met de machine onderhoud software van McMain.

Deskundig advies vanuit McMain Software

Met meer dan 30 jaar ervaring in de onderhoudswereld is het product volledig afgestemd en opgebouwd vanuit het onderhoudsproces. Zo voorzien onze consultants jullie van de juiste informatie en denken mee met elke stap die jullie willen zetten.

Bespaar tijd en geld

Dankzij de modulaire structuur is de software aan te passen aan jullie eigen onderhoudsproces. Op deze manier is het mogelijk het onderhoud te generaliseren waardoor het aantal arbeidsuren daalt. Zo besparen jullie kostbare tijd en geld.

Doelmatig beheer van correctief en preventief onderhoud

Efficiënt preventief onderhoud resulteert in minder storingsopdrachten en een verhoogde uptime. Via McMain krijg je inzicht in het uitgevoerde werk en kun je doelmatiger preventief onderhoud uitvoeren omdat de oorzaak bekend is.

Maatwerk bij McMain Software

Naast de software afstellen op de huidige of gewenste situatie, is echt maatwerk ook mogelijk. Hierbij bouwen we extra toepassingen, speciaal naar jullie wensen en eisen. Dit is mogelijk met onze maatwerk-toolkit. Mochten jullie op den duur deze toepassingen zelf uitbreiden of aanpassen, dan kan dat. Hiervoor zijn trainingen ontwikkeld zodat het straks ook mogelijk is om zelf de software aan te passen of rapportages te bouwen. Ook is het mogelijk om te connecten met de open-API om zelf dashboards en rapportages te bouwen met pakket naar keuze.

McMain online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

Kosteloos McMain Online gebruiken mét online support. 

Nu aanvragen

Sectoren

McMain Online voor gezondheidszorg
Gezondheidszorg
asset management software verpakkingindustrie
Verpakkingsindustrie
Service management
Overheid & semi-overheid
Milieu & recycling
Industrie en productie software
Industrie & productie
Onderhoudssoftware energiesector
Olie, gas en energie
Chemie & pharma

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu