Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Onderhoudsmanagement op maat2019-11-29T13:38:01+01:00

Onderhoudsmanagement
op maat

Haal rendement uit jouw assets

Demo aanvragen

Als een spin in een digitaal web

Dagelijks zijn er duizenden machines die de productielijnen draaiende houden. De productie vormt een belangrijk aspect binnen de onderneming. Is er een storing bij één van de productielijnen, dan moet er direct te zien zijn wat de oorzaak is. De communicatie tussen machine en personeel is cruciaal. McMain biedt direct inzicht en overzicht in de vastlegging van storingen en onderhoud. Bespaar tijd en word slimmer in het onderhoud.

McMain Software
McMain Inspectie App

Informatie blijft digitaal bewaard

Dankzij de modulaire structuur van McMain is er veel mogelijk. Het softwarepakket is op maat te maken, door middel van het aan- en uitvinken van de mogelijkheden. Is de module ‘Onderhoudshistorie’ overbodig, laat het vinkje dan uit. Wanneer gewenst is om de module ‘Onderhoudshistorie’ te gebruiken, kan het vinkje weer aan. De onderhoudssoftware die McMain biedt, is digitaal te vinden. Dit zorgt ervoor dat informatie over machines, productielijnen en assets veilig blijft en papieren administratie niet meer nodig is. Voer het onderhoud slim uit, waardoor storingen te overzien zijn.

Haal het maximale uit onderhoudssoftware met deskundig advies

Door de 25 jaar lange ervaring in onderhoud en technisch beheer heeft McMain een grote voorsprong op vergelijkbare pakketten. Bij McMain werken er consultants met diverse relevante achtergronden. De deskundigheid die de consultants bezitten, hebben zij de afgelopen jaren opgedaan door te werken bij verschillende ondernemingen waar onderhoud aan machines noodzakelijk was. De consultants voorzien iedere onderneming van de juiste informatie en denken mee met iedere stap die de onderneming zet op het gebied van onderhoud en storingen. Voor meer advies over onderhoud en storingen, bel (+31) 0341 750 500 of vul het contactformulier in.

Incident Melder App
McMain Rapportage & Business Intelligence

Bespaar tijd en geld

Alles wat essentieel is voor een aerodynamisch onderhoudsproces, zit in McMain. De modulaire structuur is op maat aan te passen op elk onderhoudsproces. Van Service Level Agreements (SLA) tot aan onderhoudshistorie: wat op dat moment niet bruikbaar is, kan de onderneming uitvinken. Het generaliseren van het onderhoud zorgt ervoor dat het aantal arbeidsuren daalt. McMain bespaart hierdoor kostbare tijd en geld.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

Doelmatig beheer van correctief en preventief onderhoud

McMain is de partner die met iedere onderneming meedenkt met betrekking tot het onderhoud en de storingen. Wil je nu advies op maat of kijken wat er qua onderhoud en technisch beheer mogelijk is? Ontdek wat de mogelijkheden zijn en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel (+31) 0341 750 500. Krijg meer inzicht in onderhoud en storingen: McMain.

McMain Onderhoudmanagement App
McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw onderhoudsmanagement verbetert

Benieuwd hoe de software van McMain er uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we jou het pakket volledig zien. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500