Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
|, Nieuws|S-P-S International: “Dankzij McMain Field Service is ons hele facturatieproces gestroomlijnd”

S-P-S International: “Dankzij McMain Field Service is ons hele facturatieproces gestroomlijnd”

Tevreden klanten is wat elke service organisatie wilt. De werkwijze van uw organisatie speelt hierin een strategische rol. Korte lijntjes met uw klant, duidelijke afspraken en nét dat extra stapje zetten maakt dat uw klant vertrouwen in u krijgt. Het is van groot belang dat uw dienstverlening op een eenvoudige en overzichtelijke manier vastlegt. McMain lanceert hiervoor de Field Service oplossing. Vergroot uw marktaandeel door de beste service en gerichter onderhoud met McMain Software.

De beste service voor al uw klanten

In onze software staat het gemak van uw klant centraal. Alle uw processen zijn ingericht om uw klant de best mogelijke ervaring te bieden. Zo toont de McMain Field Service real-time inzicht met betrekking tot meldingen, projecten en facturen. Daarnaast is het mogelijk om alle relevante informatie digitaal te beheren zoals contracten, tarieven, objectspecificaties en -condities. Uw handelingssnelheid wordt aanzienlijk vergroot, doordat u alle gegevens direct bij de hand hebt. Wanneer u gebeld wordt door een opdrachtgever, zal het lijken dat u reeds zijn dossier klaar had liggen.

Uw klanten, locaties en objecten in één structuur

McMain Field Service software biedt de unieke functie aan om al uw klant, locatie en object gegevens in één structuur te zien. U krijgt direct inzicht tussen de commerciële en technische informatie. Door het werken met intuïtieve schermen van McMain zorgt u voor een efficiënt werkproces. Het gebruikersgemak is vanaf dag 1 gegarandeerd.

“McMain was de enige speler die Field Service compleet kan bedienen. McMain bespaart tijd, administratie en geld.” – Technology Unlimited

Voor meer informatie over Field Service bij Technology Unlimited, lees hier het hele artikel.

Grip op uw planning

Een belangrijk onderdeel om snel te kunnen acteren op de vraag in de markt is uw planning. Bij een storing bij een klant moet u snel kunnen schakelen. De Field Service oplossing is gemaakt om de planning van uw buitendienst te optimaliseren. Rekening houdend met capaciteit en alle andere factoren kan McMain het maken van de planning zelfs compleet uit handen nemen. Dankzij de grafische weergave van Werkbonapp heeft u in één oogopslag het gewenste overzicht. 

Alle monteurs zorgeloos op weg

De intuïtieve Werkbonapp maakt u het leven van uw buitendienst-medewerkers een stuk makkelijker. Slimme functionaliteiten als het toevoegen van foto’s, handtekeningen en meldingen zorgen voor een centrale, digitale afhandeling van alle uw werkopdrachten en storingen.

Het facturatieproces gestroomlijnd

Dankzij het overzicht en gebruikersgemak dat McMain biedt, heeft u uw facturatieproces binnen no-time gestroomlijnd. Via het McMain dashboard heeft u bovendien direct inzicht in alle relevante data. Nooit meer een gemiste factuur, dankzij McMain kán het.

“Dankzij McMain Field Service is ons hele facturatieproces gestroomlijnd. Nooit meer een gemiste factuur! Wij werken door de papierloze en mobiele oplossing, efficiënter en effectiever.” – S-P-S International

Ook tijd, administratie en geld besparen?

Klik hier voor meer informatie. Interesse in meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan nu contact op via 0341 – 750500 of stuur een mail naar sales@mcmain.nl 

2019-07-01T14:18:33+02:00