McMain Field Service

S-P-S International

“Dankzij McMain Field Service is ons hele facturatieproces gestroomlijnd”

Tevreden klanten is wat elke service organisatie wilt. De werkwijze van jullie organisatie speelt hierin een strategische rol. Korte lijntjes met de klanten, duidelijke afspraken en nét dat extra stapje zetten maakt dat jullie klanten vertrouwen in jullie krijgt. Het is van groot belang dat jullie de dienstverlening op een eenvoudige en overzichtelijke manier vastlegt. McMain lanceert hiervoor de Field Service oplossing. Vergroot jullie marktaandeel door de beste service en gerichter onderhoud met McMain Software.

De beste service voor al uw klanten

In onze software staat het gemak van de klanten centraal. Alle processen zijn ingericht om jullie klant de best mogelijke ervaring te bieden. Zo toont de McMain Field Service real-time inzicht met betrekking tot meldingen, projecten en facturen. Daarnaast is het mogelijk om alle relevante informatie digitaal te beheren zoals contracten, tarieven, objectspecificaties en -condities. De handelingssnelheid wordt aanzienlijk vergroot, doordat jullie alle gegevens direct bij de hand hebt. Wanneer jullie gebeld worden door een opdrachtgever, zal het lijken of het dossier al klaar lag.

“McMain was de enige speler die Field Service compleet kan bedienen. McMain bespaart tijd, administratie en geld.” 

– Technology unlimited

Uw klanten, locaties en objecten in één structuur

McMain Field Service software biedt de unieke functie aan om al jullie, klant, locatie en object gegevens in één structuur te zien. Jullie krijgen direct inzicht tussen de commerciële en technische informatie. Door het werken met intuïtieve schermen van McMain zorgen jullie voor een efficiënt werkproces. Het gebruikersgemak is vanaf dag 1 gegarandeerd.

Voor meer informatie over Field Service bij Technology Unlimited, lees hier het hele artikel.

Grip op uw planning

Een belangrijk onderdeel om snel te kunnen acteren op de vraag in de markt is de planning. Bij een storing bij een klant moeten jullie snel kunnen schakelen. De Field Service oplossing is gemaakt om de planning van jullie buitendienst te optimaliseren. Rekening houdend met capaciteit en alle andere factoren kan McMain het maken van de planning zelfs compleet uit handen nemen. Dankzij de grafische weergave van Werkbonapp hebben jullie in één oogopslag het gewenste overzicht. 

“Dankzij McMain Field Service is ons hele facturatieproces gestroomlijnd. Nooit meer een gemiste factuur! Wij werken door de papierloze en mobiele oplossing, efficiënter en effectiever.”

– S-P-S International

Alle monteurs zorgeloos op weg

De intuïtieve Werkbonapp maakt het leven van jullie buitendienst-medewerkers een stuk makkelijker. Slimme functionaliteiten als het toevoegen van foto’s, handtekeningen en meldingen zorgen voor een centrale, digitale afhandeling van alle jullie werkopdrachten en storingen.

Het facturatieproces gestroomlijnd

Dankzij het overzicht en gebruikersgemak dat McMain biedt, hebben jullie het facturatieproces binnen no-time gestroomlijnd. Via het McMain dashboard heeft u bovendien direct inzicht in alle relevante data. Nooit meer een gemiste factuur, dankzij McMain kan het.

Ook tijd, administratie en geld besparen?
Klik hier voor meer informatie over de Field Service software. Wil je het liever zelf uitproberen? Vraag gratis de trialversie van McMain Online aan en test het zelf! Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op via sales@mcmain.nl of 0341 – 750 500.